Axfoods nyhetsrum
Här kan du ta del av de senaste nyheterna inom Axfoodkoncernen.
Blogginlägg
-
Blogg 26 april 2024
Fula fiskar eller långsiktig hållbarhet?
-
Blogg 25 april 2024
Klas Balkow: "Vi fortsätter attrahera nya kunder och ta marknadsandelar"
-
Blogg 9 april 2024
Ett plastigt besök för cirkulär ekonomi
-
Blogg 5 april 2024
Vi växlar upp satsningarna på gröna transporter – igen
-
Blogg 27 mars 2024
Björn Blomqvist: Med hjälp av AI siktar Axfood mot ett mer hållbart mat-Sverige
-
Blogg 20 mars 2024
Ett möte i Marocko för positiv förändring
-
Blogg 13 mars 2024
Karin Wimmer: Är färska jordgubbar mitt i vintern en självklarhet?
-
Blogg 6 mars 2024
Helena Allard: Vi måste vända trenden för den biologiska mångfalden
-
Blogg 1 februari 2024
Klas Balkow: "Vi har stärkt våra marknadspositioner och tagit stora steg i vår utveckling för att stärka konkurrenskraften”