Pressmeddelande

2016-12-20 14:00

Hemköps middagskassar nu även i Göteborg och Malmö

Ett sista-minuten-tips på en bra och smakfull julklapp? Eller varför inte börja det nya året med en renodlad vegetarisk matkasse?

Nu utökar Hemköp sitt erbjudande av färdiga middagslösningar med Göteborg och Malmö – samt ytterligare 137 områden, orter och städer i deras närhet.

Den 8 januari sker första levererans till Göteborg och Malmö.

Konsumenterna kan välja mellan fem olika färdigplanerade matkassar med recept; Vardagskassen, Barnkassen och Vegetariska kassen. De två första även som laktosfri variant.

Det ordinarie priset för matkassarna, som alla gäller för fyra personer för fyra alternativt tre dagar i veckan, ligger mellan 595 och 725 kronor beroende på vilken matkasse man väljer – med en prova-på-rabatt på 400 kronor för de som vill testa matkassarna och recepten för första gången.

Alla kassar innehåller enbart färska råvaror, har en hög ekoandel (30%), enbart fisk och skaldjur från hållbara bestånd, ägg från frigående höns samt enbart svenskt kött. Portionerna är rejält tilltagna så det räcker oftast även till en matlåda dagen efter.

Sedan tidigare erbjuds Hemköps färdiga middagslösningar med veckorecept till konsumenter i tio städer. Stockholm, Sundsvall, Gävle, Uppsala, Västerås, Örebro, Eskilstuna, Nyköping, Norrköping och Linköping.

Från 2017 når Hemköp närmare 300 postorter med sitt matkasseerbjudande.

Vill man beställa matkassar med färdiga middagslösningar gör man det via Hemköps hemsida

www.hemkop.se/matkasse.

Fotnot. Vill du se vilka nya områden, orter eller städer som ingår? Se bifogad bilaga.

För mera information kontakta:

Claes Salomonsson, tf presschef Hemköp, telefon 070-289 89 83.

Hemköps mission är att skapa matglädje varje dag. Det breda och prisvärda sortimentet, tonvikten på färskvaror, personlig service och inspirationen är det som kännetecknar Hemköp. Hemköps butiker omsätter ca 12 miljarder kronor och finns på ca 180 platser i Sverige. Hemköp ingår i Axfood AB (publ).

Ladda ner pressmeddelande (PDF)

Orter%20som%20erbjuds%20middagskassar

Dela med dig

Bilder

Middagskassar%20bildmontage%202-webbstor
Ladda ner högupplöst bild