Ung i Axfood
– trainee i handeln

Det kan vara svårt att få sitt första jobb. Det vet vi på Axfood. Därför satsar vi extra på ungdomar som vill komma in på arbetsmarknaden. Och vi behöver duktiga och engagerade medarbetare som vill jobba inom handeln.

Ung i Axfood är vårt ungdomstraineeprogram med yrkespraktikanställning, som kan hjälpa dig att skapa en framtid inom Axfood. Genom att delta i det – och genom att visa framfötterna – får du goda möjligheter att utvecklas inom en stor koncern med flera butikskedjor och många avdelningar. När du växer, då växer också vi som företag.

Programmet

Programmet innebär ett års arbete i butik, där 75 procent av tiden ägnas åt butiksarbete och 25 procent åt utbildning. Utbildningarna sker digitalt och tillhandahålls av Handelsrådet och Axfoodakademien. Utbildningen vilar på ett eget ansvar – det är du som trainee som driver din utbildning. Allt material, stöd och uppgifter är samlade i en digital portal som du har tillgång till.

Varje månad innebär ett nytt uppdrag inom butikens olika avdelningar. Du får genomföra tio förbestämda uppdrag och ett uppdrag som du får välja själv. Du kommer även att få en handledare som stöttar dig under hela programmet.   

Var finns Ung i Axfood? På Willys- och Hemköpsbutiker runt om i landet.

Vad får jag jobba med?  Du ser hela butiken som din arbetsplats oavsett om du packar mjölk, står i kassan eller filéar fisk. 

Får jag lön? Absolut!

Hur långt är programmet? 12 månader med möjlighet till fast anställning.

Vi söker dig!

Har du gått Ekonomi- eller Handelsprogrammet på gymnasiet på gymnasiet? Saknar du anställning och är under 25? Har du dessutom passion för mat och människor? Då har du redan kommit en bit på vägen.

Vänta inte – ansök nu!

Vi går igenom alla ansökningar löpande. Ange därför när du kan tänka dig att börja programmet och var i Sverige du skulle vilja jobba. Vi finns i hela landet – från Trelleborg hela vägen upp till Kalix! 

Senast uppdaterad: 2016-12-02 12:31

Dela med dig