Traineeprogram

Koncerntraineeprogram
Axfoods koncerntraineeprogram är ett ettårigt program som ger dig möjligheten att testa på olika delar inom organisationen. Under ett gediget utbildningsår får du lära dig detaljhandelsbranschen, utveckla ditt ledarskap och driva koncerngemensamma projekt.

Du som blir antagen till traineeprogrammet blir erbjuden en plats på något av våra bolag – Axfood AB, Axfood IT, Hemköp, Willys, Dagab Inköp & Logistik eller Axfood Närlivs.

Ansök: Ansökningsperioden till nästa koncerntraineeprogram är öppen mellan den 20 maj och den 21 augusti 2016. Programmet startar den 16 januari 2017.

Läs mer om programmet här.


Butikschefstraineeprogram
Axfood genomför årligen ett traineeprogram för butiksmedarbetare som har potential att bli framgångsrika ledare inom koncernen. Målet är att en trainee cirka tre år efter avslutat program ska vara redo att tillträda som butikschef. Traineeåret är även ett utmärkt tillfälle för erfarenhetsutbyten och möten över bolagsgränser. Under ett år får butikschefstraineerna bekanta sig med organisationens olika delar, vidareutbilda sig samt driva projektarbete.

Ansök: Nästa ansökningsperiod publiceras i februari 2016.


Ung i Axfood
Ung i Axfood är vårt ungdomstraineeprogram med yrkespraktikanställning, som kan hjälpa dig att skapa en framtid inom Axfood. Genom att delta i det får du goda möjligheter att utvecklas inom en stor koncern med flera butikskedjor och många avdelningar. När du växer, då växer också vi som företag

Klicka här för att läsa mer om Ung i Axfood.

Senast uppdaterad: 2016-05-20 13:41

Dela med dig