Just nu söker vi

IT- kompetens

Axfood har en av branschens mest spännande IT-enheter och vi gör just nu en extra stor rekrytering i samband med våra satsningar inom ett antal områden. Vi hoppas du vill vara med på vår digitala resa.

Vi gillar utmaningar och vi har ambitionen att bli branschens bästa IT-enhet. Vi jobbar med moderna tekniker och lösningar och har resurserna för att ständigt ligga i teknikens framkant.  Vi erbjuder dig att arbeta i ett professionellt team där egna idéer och eget ansvar uppmuntras. Vi står får utbildning och spännande karriärvägar och du bidrar med engagemang och vilja att utvecklas tillsammans.

Just nu söker Axfood medarbetare i olika intressanta roller ex systemutvecklare, tekniker, applikationsspecialist och arkitekter. Håll utkik vi lägger upp annonser löpande. Vill du vara i händelsernas centrum, läs mer och tipsa gärna vidare!

Hos oss på Axfood arbetar vi med värderingsstyrt ledarskap och som aktiv medarbetare får du ansvar för områden och arbetsuppgifter. För när du växer, växer vi som företag. Delar du vår passion för IT och mat? Varmt välkommen till Axfood!

Se lediga jobb
Följ oss på LinkedIn 

Senast uppdaterad: 2016-12-08 09:19

Dela med dig