Axfoods nyhetsrum
Här kan du ta del av de senaste nyheterna inom Axfoodkoncernen.
Blogginlägg
-
Blogg 27 mars 2024
Björn Blomqvist: Med hjälp av AI siktar Axfood mot ett mer hållbart mat-Sverige
-
Blogg 20 mars 2024
Ett möte i Marocko för positiv förändring
-
Blogg 13 mars 2024
Karin Wimmer: Är färska jordgubbar mitt i vintern en självklarhet?
-
Blogg 6 mars 2024
Helena Allard: Vi måste vända trenden för den biologiska mångfalden
-
Blogg 1 februari 2024
Klas Balkow: "Vi har stärkt våra marknadspositioner och tagit stora steg i vår utveckling för att stärka konkurrenskraften”
-
Blogg 25 oktober 2023
Klas Balkow: ”Vi tar ytterligare steg i vår utveckling och fortsätter att stärka vår marknadsposition"
-
Blogg 14 juli 2023
Klas Balkow: ”Genom ökad kundtillströmning och högre volymer upprätthöll vi en mycket hög tillväxt"
-
Blogg 6 juli 2023
Om smultronplockande torpare och blåbärsplockande thailändare
-
Blogg 26 april 2023
Klas Balkow: "Allt fler konsumenter väljer att handla hos oss"