Aktuellt

 • Axfood lämnar ett offentligt kontanterbjudande till aktieägarna i Matse Holding AB

  Axfood erbjuder 17,00 kronor kontant för varje aktie i mat.se. 83,2% av aktieägare har förbundit sig att acceptera erbjudandet. Åtagandena är förenade med vissa villkor. 
  » Läs mer 

  Telefonkonferens där Anders Strålman, vd Axfood AB, och Måns Danielson, vd Matse Holding AB, berättar om budet. » Till audiocast

 • Rekrytering av IT-kompetens

  Just nu söker Axfood medarbetare till spännande roller som systemutvecklare, tekniker, applikationsspecialist och arkitekter. Håll utkik - annonser läggs upp löpande. Vill du vara i händelsernas centrum? Läs mer och tipsa gärna vidare! » Läs mer 

  » Nyhetsarkiv

  » Prenumeration av årsredovisning och delårsrapporter

Aktien

Aktien

Senast: N/A   +/-: N/A

» Läs mer om aktien
» Senaste rapporten

Axfood i korthet

På Axfood arbetar vi med passion för mat och människor. Vår styrka är att utveckla och driva framgångsrika matkoncept på den svenska marknaden med ansvar för miljö och hållbar utveckling. Kedjorna Willys och Hemköp ingår liksom Tempo, Handlar´n och Direkten som är handlarägda och organiseras av Axfood Närlivs.

 

Grossistförsäljning sker genom kedjan Axfood Snabbgross och partihandel drivs genom Dagab. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB.

» Läs mer om Axfood