Garant
– ett garanterat bra urval

Vi tror inte på att göra någonting halvhjärtat. Det är därför vi alltid börjar från grunden när vi tar fram en produkt. I råvaran. Hur tas den fram? Var i världen görs det på bäst sätt? Mäter den sig med resten av Garantfamiljen?

När vi väl valt ut en råvara testas den noggrant av kräsna smaklökar innan den får chans att platsa i vårt skafferi. Så vare sig du väljer mjölk från Sverige, pasta från Italien eller honung från Östergötland, vet du alltid att de är framtagna med hjärta och
en genuin glädje för matlagning. Att välja Garant i butikshyllan är att välja garanterat god och bra mat,
för vi har redan gjort urvalet åt dig.

Som konsument ska du alltid kunna prata med Garant på Facebook eller Instagram . Vi diskuterar gärna åsikter och idéer.


Garant Ekologiska varor
 

Vår serie Garant Ekologiska varor innehåller ekologiska produkter som håller hög kvalitet, utan att för den sakens skull bli dyra. De är förstås noga utvalda och har genomgått stenhårda tester, precis som alla produkter som får platsa i vårt skafferi.


Våra ekologiska produkter kommer från certifierade produktioner där de vanligaste märkningarna är KRAV eller EU-ekologiskt. Det betyder bland annat att de är odlade utan kemiska bekämpningsmedel och att djuren föds upp på ekologiskt foder. Att ha ett brett ekologiskt sortiment är ett sätt för oss att påverka klimatet i rätt riktning.

Senast uppdaterad: 2016-06-27 14:33

Dela med dig