Butik

Som medarbetare i någon av våra butiker har du ett av företagets allra viktigaste uppdrag. Du är Axfoods ansikte utåt. Därför är ett bra kundbemötande en viktig del av ditt uppdrag.

I butik får du arbeta i högt tempo, både på egen hand och tillsammans med ett team. Det är dessutom ett serviceinriktat jobb med fokus på mat, människor och försäljning – butiken är scenen och varje detalj är en chans att göra skillnad. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom kedjan och i koncernen.

Klicka här för att se lediga butikstjänster.

Butikschefstraineeprogram

Axfood genomför årligen ett traineeprogram för butiksmedarbetare som har potential att bli framgångsrika ledare inom koncernen. Målet är att en trainee cirka tre år efter avslutat program ska vara redo att tillträda som butikschef. Traineeåret är även ett utmärkt tillfälle för erfarenhetsutbyten och möten över bolagsgränser. Under ett år får butikschefstraineerna bekanta sig med organisationens olika delar, vidareutbilda sig samt driva projektarbete.

Ansök: Nästa ansökningsperiod publiceras i februari 2016.

Ung i Axfood

Ung i Axfood är vårt ungdomstraineeprogram med yrkespraktikanställning, som kan hjälpa dig att skapa en framtid inom Axfood. Genom att delta i det får du goda möjligheter att utvecklas inom en stor koncern med flera butikskedjor och många avdelningar. När du växer, då växer också vi som företag.

Klicka här för att läsa mer om Ung i Axfood.

Senast uppdaterad: 2015-05-29 16:27

Dela med dig